Gratis levering
Direct op voorraad
Spoedbestelling
Vele variaties
Betalen bij levering
Wat voor boxspring zoek je?
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren


Comfortschuim
Een comfortschuim topmatras wordt bij alle boxsprings standaard bijgeleverd. Deze topper is namelijk geschikt voor elk slaaptype. Het topmatras heeft een goede ventilatie en biedt een goede ondersteuning voor het lichaam. Het matras heeft een standaard dikte van 4 cm.

Traagschuim
Een traagschuim topmatras is een matras dat reageert op uw lichaamswarmte. Wanneer u op de topper gaat liggen wordt deze warm en gaat hij als het waren als een mal werken. Op de plek waar u ligt wordt de topper namelijk warm en wordt hij zachter. Op deze manier ontstaat er een mal van uw lichaam. Hiermee voorkomt u doorligplekken en zorgt het voor een goede doorbloeding. Daarnaast kan het matras ook verlichting bieden aan mensen die last hebben van nek- en rugklachten.

Koudschuim
Heeft u het vaak warm tijdens het slapen? Dan is een koudschuim topmatras wellicht iets voor u. Een koudschuim topmatras ventileert namelijk erg goed en kan vocht ook goed opnemen. Zo houdt de topper niet veel warmte vast en kunt u genieten van een koele nachtrust. Verder ontstaan er nauwelijks kuilen in het matras. Een koudschuim topper is iets steviger dan een traagschuim topper.

Komt u er zelf niet uit of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden of samen met u naar het juiste product te adviseren.
Copyright © Boxspring Voorraad