Gratis levering
Direct op voorraad
Spoedbestelling
Vele variaties
Betalen bij levering

Garantie

Boxspringvoorraad.nl hanteert een afbouwende garantie van 3 jaar voor boxsprings, matrassen en topmatrassen. De garantie is enkel actief indien de onderhoudsadviezen van boxspringvoorraad.nl gewaarborgd zijn. Het gebruik van een kwalitatief hoogwaardig molton is opgevolgd en er sprake is geweest van normaal huishoudelijk gebruik. Mochten dit nageleefd zijn dan ontvangt u de volgende garantie:

1e jaar:            Volledige garantie
2e jaar:            1/3 afschrijving (33,3%)
3e jaar:            2/3 afschrijving (66,7%)
Na 3 jaar:       € 75,- voorrijkosten

*Alle afschrijvingen worden gebaseerd op het huidige prijzenpeil. Op motoren accessoires, dekbedden en kussens wordt de boxspringvoorraad.nl garantie geboden.

(Showroommodellen garantie)

Verkleuring garantie

Boxspringsvoorraad.nl hanteert een verkleuringsgarantie van 3 maanden.

Garantie voorwaarden

Hebben de bestelde producten materiaal- of fabricagefouten, dan zullen de producten hersteld worden volgens de garantievoorwaarden van boxspringvoorraad.nl. Indien de producten niet hersteld kunnen worden, wordt het product conform de voorwaarden vervangen door hetzelfde of, indien niet meer leverbaar, door een gelijkwaardig product.

Een aanspraak op garantie voor gebreken of beschadigingen die ontstaan zijn door ondoelmatig handelen, door bijvoorbeeld overbelasting, verkeerd of onoordeelkundig gebruik en normale slijtage worden uitgesloten.

Boxspringvoorraad.nl kan enkel service verlenen als de originele factuur voorgesteld kan worden. Bewaar deze dus goed. De garantieperiode wordt enkel geleverd aan de eerste originele koper.

Overige garantiebepalingen voor boxspring, matrassen en topmatrassen

  • Wordt een onderdeel gerepareerd of vervangen binnen de garantieperiode, dan geldt voor dit onderdeel de nog resterende garantieperiode van het complete product. Na reparatie of vervanging geldt een garantietermijn van 1 jaar op dat gerepareerde of vervangende product.
  • Topmatrassen en matrassen die bij normaal gebruik een plaatselijk hoogte-verlies van 1,5 tot 2cm een acceptabel verschijnsel en een dergelijk hoogteverlies valt derhalve buiten de garantie.
  • Matrassen en topmatrassen kunnen enkele centimeters afwijken in lengte- en breedtemaat van de originele maatvoering.
  • Boxsprings, matrassen en topmatrassen verliezen door de jaren heen en bij normaal gebruik tot 15% van hun ondersteuning en vorm. Dit verlies is een normale slijtage en valt derhalve niet onder de garantievoorwaarden.
Copyright © Boxspring Voorraad