Gratis levering
Direct op voorraad
Spoedbestelling
Vele variaties
Betalen bij levering

Retourneren

Boxspringvoorraad.nl hoopt ten allen tijden dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit toch niet het geval zijn dan heeft u de mogelijkheid om de bestelde producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Voor het retourneren van de producten kunt u ons retourformulier invullen en mailen naar info@boxspringvoorraad.nl.

Retourvoorwaarden

Het retourneren van de producten kan mits er aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • U heeft ons tijdig en schriftelijk laten weten dat u de koop op afstand ontbindt, door contact op te nemen met onze klantenservice.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Op maat gemaakte producten die speciaal geproduceerd en besteld zijn worden niet retour genomen.

Deze voorwaarden zijn opgesteld omdat de producten van persoonlijke aard zijn en vanuit hygiëne overwegingen niet teruggezonden kunnen worden als ze beschadigd of gebruikt zijn.

Bij retouren dient het product geheel klaar te staan bij de 1e drempel begane grond. Indien het product is gemonteerd nemen wij de verantwoordelijkheid tot aan de slaapkamer.

Voldoet het product niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan, wordt het niet retour genomen.

Retourkosten on-offline aankopen

Als u aan de voorwaarden van het herroepingsrecht voldoet, heeft u de mogelijkheid om de bestelde producten te retourneren. De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

  • Retourzendingen per post zijn kosteloos. U ontvangt van ons een retourlabel.
  • Het retour sturen op andere wijzen, zijn de kosten voor eigen rekening.
  • Kan het product niet per post geretourneerd worden, kunnen wij het product retour ophalen. De kosten hiervoor bedragen € 99,- en zijn voor uw rekening.
  • U kunt het product ook kosteloos inleveren bij ons magazijn in Asten. Neem hiervoor van te voren contact met ons op via onze klantenservice.

Zodra de geretourneerde producten zijn ontvangen worden deze door onze medewerkers gecontroleerd op de genoemde voorwaarden. Wegens de hygi ënevoorschriften kunnen de boxsprings niet nogmaals aangeboden worden. Om deze reden worden de volgende terugbetalingen gehanteerd:

  • Na het openen van de originele verpakking wordt er 70% terugbetaald van het bestelbedrag.
  • Na een maand wordt er 50% terugbetaald van het bestelbedrag.
  • Na twee maanden ontvangt u geen terugbetaling meer.

Bestelling annuleren of wijzigen

Heeft u een bestelling geplaatst maar wilt u deze nog wijzigen of annuleren dan dient u dit uiterlijk binnen 24 uur schriftelijk aan de klantenservice te melden.

Wilt u een bestelling nog wijzigen na 24 uur dan kunnen er ik bepaalde gevallen wijzigingskosten in rekening gebracht worden. Deze kosten bedragen € 50,-. In gevallen van op maat gemaakte producten kan de bestelling helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd worden.

Mocht u dan toch de bestelling nog willen annuleren dan wordt er 30% annuleringskosten in rekening gebracht.

Overige informatie

Verpakking
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Daarnaast vragen wij u om een kopie van de pakbon of de orderbevestiging toe te voegen, zodat wij direct alle gegevens bij de hand hebben. Indien er nog financiële handelingen verricht moeten worden, zal dit na ontvangt geregeld worden.

Schade na ontvangst

Heeft u getekend voor onbeschadigd ontvangst, maar vind u na levering toch beschadigdheden of onjuistheden, dan kunt u het diezelfde dag nog melden bij onze klantenservice. Komt u daar een enkele dagen later mee dan is dit niet meer mogelijk.

Boxspringvoorraad.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen of vermissing van retourzendingen. Vraag altijd om een verzendbewijs. Wettelijk gezien mag boxspringvoorraad.nl de schade in rekening brengen als het product niet deugdelijk is teruggekomen.

Pakketdienst

Kleine artikelen kunt u gemakkelijk zelf retourneren via een pakketdienst (PostNL of DHL). Wanneer uw retourformulier behandeld is, ontvangt u een retourlabel. U kunt het pakket vervolgens inleveren bij een PostNL- of DHL-pakketpunt. Retourzendingen voor eigen rekening worden doorberekend in de pakketkosten.

Magazijn

U kunt ook het pakket zelf terugbrengen naar ons magazijn in Asten. Dit kan tijdens de openingstijden en hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij verzoeken u wel om dit even vooraf te melden via de telefoon of per e-mail.

Terugbetaling

Wij streven er naar om uw terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken. Dit zal doorgaans binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retour zijn.

Copyright © Boxspring Voorraad