Gratis levering
Direct op voorraad
Spoedbestelling
Vele variaties
Betalen bij levering
Wat voor boxspring zoek je?
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Boxspring Valencia
  Waardering:
  93%
  Boxspring Valencia
  Vanaf € 749,00 Vanaf € 439,00
  1-5 werkdagen
 2. Opbergboxspring Mollie delux
  Waardering:
  93%
  Opbergboxspring Mollie delux
  Vanaf € 1.399,00 Vanaf € 549,00
  1-5 werkdagen
 3. Opbergboxspring Luna Delux
  Waardering:
  92%
  Opbergboxspring Luna Delux
  Vanaf € 999,00 Vanaf € 599,00
  1-5 werkdagen
 4. Boxspring Zonder Matras Delta
  Waardering:
  93%
  Boxspring Zonder Matras Delta
  Vanaf € 349,00 Vanaf € 299,00
  1-5 werkdagen
 5. Kinderboxspring Lilo
  Waardering:
  93%
  Kinderboxspring Lilo
  Vanaf € 599,00 Vanaf € 349,00
  3-5 weken
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Een goede nachtrust zorgt voor een goed begin van de dag. Een bed die bij uw lichaam en geest past mag dan ook niet ontbreken. Boxspringvoorraad helpt u daar graag bij. Een boxspring vast is een vlakke boxspring waarbij het bed niet verstelbaar is. Voor veel is een verstelbaar bed niet nodig en geeft een vlakke boxspring genoeg comfort voor een goede nachtrust.

Waar bestaat een boxspring uit?

Een boxspring komt in verschillende maten en soorten. Wanneer een bed de naam boxspring krijgt, dan is het onderstel een soort box. Het volgende belangrijke onderdeel is het matras en de topper. Bij Boxspringvoorraad kunt u een matras kopen naar uw voorkeur. U heeft de keuze uit: een pocketvering matras, een traagschuim matras, een koudschuim matras en nog veel meer. Voor de topper geldt hetzelfde. Boxspringvoorraad biedt verschillende toppers aan, welke aan uw wensen voldoen.

Welke boxspring past bij u?

Ieder persoon is uniek, zo ook het slaappatroon en de slaaphouding is bij iedereen anders. Het is belangrijk dat u een bed kiest, die voor u goed voelt. Voor iedereen is er iets passend te vinden. Slaapt u op uw rug of buik dan is het belangrijk dat u een matras kiest dat wat harder is. Op deze manier krijgt uw nek en rug meer ondersteuning en heeft u een betere nachtrust. Daarnaast is de perfecte luchtcirculatie in een matras ook prettig. Tijdens uw slaap verliest u vocht, om uw bed zo fris en schoon mogelijk te houden is een matras met een goede luchtcirculatie gewenst. Een traagschuim matras is een voorbeeld van een matras met een goede luchtcirculatie. Deze reageert op de warmte van uw lichaam en past zich daarop aan.
Boxspringvoorraad heeft ruim 200 stoffen en kleuren waar u uit kunt kiezen. Door middel van onze keuzetool kunt u gemakkelijk uw voorkeur aanvinken. De standaard maten die populair zijn: boxspring 140x200, boxspring 160x200, boxspring 180x200 en boxspring 200x200.
Copyright © Boxspring Voorraad